Imeline Itaalia💕

Itaalia on üks ilusamaid ja mitmekesisemaid riike maailmas. Esmalt on see riik täis fantastilisi linnu, mis on kuulsad oma kunsti, teaduse, ajaloo, traditsioonide ja arhitektuuri poolest. Isegi Itaalia linnad ja külad võluvad oma vanade kirikute, akadeemiliste institutsioonide ja lossidega. Itaalia on muinasjutuline puhkuse sihtkoht Vahemere rannikul. Kui puhkad Itaalias, siis oled sisse võetud maitsvatest ja mitmekesistest toitudest ning jookidest, ajaloolistest avastustest ja soojast, taevasinisest merest. Reis Itaaliasse võib hõlmata ka Sitsiilia ja Sardiinia saari, mis tunduvad oma unikaalsete traditsioonide ja looduskeskkonna tõttu olevat maailmast eemal. Ja ära unusta imeilusaid Alpe põhjas, mis pakuvad mitmeid suusakuurorte ja laskumisradasid dolomiidist mäenõlvadel.

Pakettreiside hinnad alates (üks inimene kaheses toas/*kui reisivad 2 in.):

Suusareisid Itaalia lennukiga

85 pakkumist

7 ööd (hind 1-le täiskasvanule)

al. 779,00 €

  • Suusapuhkus Itaalias on ideaalseks võimaluseks nautida suurepäraseid Alpi maastikke ja merepinnast 3000 m kõrgusele sirutuvate mägede lumiste mütsidega tippe.
  • Livigno suusakuurort pakub duty-free ostuvõimalusi.
  • Maailmakuulus itaalia köök muudab Sinu reisi Alpidesse või Sinu suusakogemuse Itaalias veelgi nauditavamaks.
  • Itaalia Alpides on suur hulk suusakuurorte: alates rahulikest puhkepaikadest kuni eleva ööeluga sumisevate paikadeni. Majutusvõimalused hubastes alpikülades ulatuvad hotellitüüpi majutusest kuni apartmentideni.
  • Itaalia on suusafanaatikute seas populaarne oma Sella Ronda, kuulsa suusaraja tõttu, mis pakub 26 km pikkust suusatuuri, mille saab labida ühe päevaga.

Reisipaketi hinna sees on:

– Lend Tallinn-sihtkoht-Tallinn
– Majutus valitud hotellis
– Lennujaamatransfeerid
– Esindaja teenused sihtkohas
– Pagas

Lisatasu eest:
– Reisikindlustus
– Lisaekskursioonid
– Viisa (vajadusel)

⏰Ära enam oota, broneeri kohe 🔽🔽🔽
☎️+372 510 5433 (est), +372 5886 1414 (ru)
✉️paring@uniontravel.ee
💸Liisi järelmaksu kohta küsi union@uniontravel.ee

Reisikorraldaja 1

09.08.2022