TÜRGI reisid

Reis Türki on muutunud suurepärase puhkuse sünonüümiks. Suured hotellid, kõikehõlmav toitlustus, lummav kultuuripärand, rikkalik meelelahutus ja suurepärased vaatamisväärsused, on muutnud selle puhkuse sihtkoha üheks populaarseimaks kogu Baltikumis. Türgil on midagi kõikidele, alates laisast päevitamisest rannal, kuni lärmaka meelelahutuseni ja seiklusteni, alates kultuuripärandist kuni hinge kosutavate välitegevusteni. Küsi kelleltki, miks ta on oma teisel või kolmandal reisil Türki, ja tõenäoliselt räägivad nad sulle, et see pakub parimat hinna- ja kvaliteedisuhet, suurepärast ilma ning laia valikut turismiatraktsioone.

Pakettreiside hinnad alates (üks inimene kaheses toas/*kui reisivad 2 in.):

Antalya

229 pakkumist

TÜRGI
Vahemikus
30.09.2022 – 13.11.2022
7 ööd (hind 1-le täiskasvanule)

al. 215,00 €

  • Iidne kreeka pärand ja türgi traditsioonid on piisavalt heaks põhjuseks Türgi külastamiseks.
  • Antalyas on aastaringselt suurepärane vahemereline kliima: suvisel ajal paistab 98% päevadest päike.
  • Kogu oma Vahemere rannaribal pakub Antalya külastajatele laia valikut viietärni majutust, alates tavaklassist, kuni luksusklassini. Igal Antalya hotellil on eristatav iseloom.
  • Türgi ja Antalya rahvusköök on üks maitsvamaid maailmas.
  • Antalya on oma kõikehõlmava süsteemi, lastele mõeldud tegevuste, esmaklassiliste teenuste, suurepärase raha ja kvaliteedi suhte ning fantastilise ilma tõttu ideaalne sihtkoht perepuhkuseks.

Bodrum

34 pakkumist

TÜRGI
Vahemikus
11.09.2022 – 18.09.2022
6 ööd (hind 1-le täiskasvanule)

al. 575,00 €

  • Bodrum on Türgi lääneosas asuv kuurort, mis meelitab puhkajaid mitte ainult oma ranna, mere ja suurepärase ilmaga, vaid huvitava antiikajalooga.
  • Bodrumi linn ja kuurordid asuvad poolsaare lõunapoolel, seega on soe kliima tagatud aastaringselt. Talvised temperatuurid algavad 10 °C ja suvised võivad tõusta kuni 35 °C.
  • Bodrum on hea valik traditsiooniliseks Vahemere äärseks puhkuseks, aga sobib ka inimestele, kes tahavad nautida Vahemere ranniku loodust ja tutvuda regiooni ajalooga.
  • Sealsed rannad on puhtad ja lamamistoolide kasutamine on puhkajaile tasuta. Lisaks on saadaval suur valik veeatraktsioone – saab minna paadiga lahele, snorgeldada, süvasukelduda või sõita purjelauaga.
  • Bodrumist väljuvad ka praamid Rhodose, Kalymnose, Kos´i ja Simi saartele Kreekas.

Reisipaketi hinna sees on:

– Lend Tallinn-sihtkoht-Tallinn
– Majutus valitud hotellis
– Lennujaamatransfeerid
– Esindaja teenused sihtkohas
– Pagas

Lisatasu eest:
– Reisikindlustus
– Lisaekskursioonid
– Viisa (vajadusel)

⏰Ära enam oota, broneeri kohe 🔽🔽🔽
☎️+372 510 5433 (est), +372 5886 1414 (ru)
✉️paring@uniontravel.ee
💸Liisi järelmaksu kohta küsi union@uniontravel.ee

Reisikorraldaja 1

05.09.2022