Superpakkumine Kreeka – Evia saar (või Eubea)

Evia saar (või Eubea) on üks Kreeka suurimaid saari ja suuruselt teine ​​pärast Kreeta saart. Evia asub Kreeka mandriosast lähedal ja sellele viib sild, mis muudab selle turistidele kergesti ligipääsetavaks. Siin on mõned teave Evia saarel puhkamise kohta:

  • Rannad: Evia on tuntud oma ilusate randade poolest. Leiate erinevaid randu, alates liivarandadest kuni kivirandadeni, vaiksetest ja privaatsetest kuni populaarsete ja rahvarohketeni. Mõned populaarsed rannad Evia saarel hõlmavad Marmari, Agios Minase, Hrisi Ammudi ja teisi.
  • Aktiivne puhkus: Evia saar pakub suurepäraseid võimalusi aktiivseks puhkuseks. Saate tegeleda veespordiga nagu purjelauasõit, mägirattasõit ja matkamine maalilistel mägiradadel.
  • Ajaloolised vaatamisväärsused: Evia saar on rikas ajaloo ja kultuuriliste vaatamisväärsuste poolest. Saarel on iidseid templeid, kindluseid ja kloostreid, mida tasub külastada. Üks imeline objekt on Karüstose kindlus.
  • Linnad ja külad: Puhkuse ajal Evia saarel ärge jätke võimalust külastada kohalikke linnu ja külasid. Edipsos ja Halkida (saare pealinn) pakuvad rikkalikku valikut restorane, poode ja meelelahutusvõimalusi.
  • Termilised allikad: Evia saarel on tuntud Edipsos’i termiliste allikate poolest, millel on tervendavad omadused. Saate külastada spaakuurorte ja supluskoskeid lõõgastumiseks ja tervenemiseks.
  • Toidud: Kreeka köök Evia saarel on tõeline nauding. Proovige kohalikke roogasid nagu Kreeka salat, moussaka, värsked kalatoidud ja palju muud.
  • Kohaliku kultuuri eripärad: Teie reisi ajal Evia saarel saate sukelduda kohalikku kultuuri ja traditsioonidesse, külastades kohalikke festivale ja üritusi.

Puhkus Evia saarel lubab olla mitmekülgne ja põnev. See saar pakub erakordseid võimalusi looduses viibimiseks, kultuuripärandi uurimiseks ja merevaadete nautimiseks.

 

Kreeka / Evia saar , väljalend Tallinnast 05.08-23.09// 7, 14 ööd

Porto Evia Boutique 4* hommiku ja õhtusöök, hind al. 759 eur

Evia Riviera Resort 4* kõik hinnas, hind al.809  eur

Stefania Beach Resort 3* kõik hinnas, hind al. 769 eur

Palmariva Beach 4* kõik hinnas, hind al. 879 eur

Calamos Beach 3* kõik hinnas, hind al. 909 eur

Miramare 4* kõik hinnas, hind al. 979 eur

Reisipaketi hinna sees on:
– Lend Tallinn-sihtkoht-Tallinn
– Majutus valitud hotellis
– Lennujaamatransfeerid
– Esindaja teenused sihtkohas
– Pagas

Lisatasu eest:
– Reisikindlustus
– Lisaekskursioonid
– Viisa (vajadusel)

⏰ Aga ära enam oota, broneeri kohe
☎️+372 510 5433 (est), +372 5886 1414 , +372 53401825 (RU)
paring@uniontravel.ee
➡ Liisi järelmaksu kohta küsi union@uniontravel.ee

Reisikorraldaja 6

17.05.2024