Семь причин, почему стоит поехать на отдых в Черногорию

Семь причин, почему стоит поехать на отдых в Черногорию:
1.  Великолепная природа: Монтенегро славится своими красивейшими пейзажами в Европе, включая великолепные озера, горы, каньоны и побережье, предлагающие множество возможностей для пеших прогулок, альпинизма, дайвинга и многого другого.

2. Захватывающая история и культура: Монтенегро является домом для многих исторических достопримечательностей, в том числе для города Котор, внесенного в список Всемирного наследия ЮНЕСКО, который славится своими красивыми средневековыми зданиями и церквями. Кроме того, в Монтенегро много национальных фестивалей и событий, которые раскрывают национальную культуру и традиции.

3. Разнообразная кухня и вина: В Монтенегро можно попробовать множество вкусных традиционных блюд, включая морепродукты, сыры и мясо, которые часто подаются с местными винами. Винные погреба и дегустации пользуются популярностью у туристов в Монтенегро.

4. Пляжный отдых: Побережье Монтенегро, известное как Будванская Ривьера, славится своими красивыми пляжами и прозрачным морем. Самые популярные пляжи находятся в Будве, в Которском заливе и недалеко от Херцег-Нови.

5. Доступные цены: Монтенегро – одно из самых доступных туристических направлений в Европе. Там много доступных отелей, ресторанов и мероприятий, что делает его привлекательным выбором для путешественников, которые хотят потратить меньше денег.

6. Активный отдых: Монтенегро предлагает много возможностей для активного отдыха, включая альпинизм, велосипедные прогулки, скалолаз

Кроме того, Черногория также является отличным местом для любителей отлыха под открытым небом, ведь здесь можно заняться водными видами спорта, горными походами, велоспортом, рыбалкой и многим другим.

Черногория, вылет из Таллинна 13.05.2024 – 13.10.2024 // 7,10,11,12,13 ночей
Черногория, вылет из Риги 15.05.2024-18.09.2024 // 7,10,11, 14 ночей

 

Montenegro Beach Resort 4*

Hommikusöök ja Hommiku ja õhtusöök     otsi kuupäevaMontenegro Beach Resort 4* on üks populaarsemaid ja kaasaegsemaid hotelle Montenegros. Hotell asub kuurortlinnas Becicis, maalilises lahes, kus on puhtaim meri, mida ümbritsevad okasmetsad ja kaunid mäed. Jalakäijate promenaad ühendab Becicit Budvaga: vanalinn, restoranid ja ööklubid asuvad hotellist vaid kahe kilomeetri kaugusel.
HUMA KOTOR BAY HOTEL & VILLAS 5*

Hommikusöök,  otsi kuupäeva

Mere ääres asuv erarannaga HUMA Kotor Bay Hotel and Villas pakub majutust moodsa kujunduse ja tasuta Wi-Fi-ühendusega tubades. Hotellil on ka välisbassein. Kotori vanalinn asub 3,6 km kaugusel.
Igas toas on konditsioneer, lameekraaniga televiisor, kaabeltelevisioon ja veekeetja. Kõikides tubades on privaatne duši ja fööniga vannituba. Mõni tuba on rõdu ja merevaatega.
Foto selle majutusasutuse galeriist
THE CHEDI LUSTICA BAY  5*

Hommikusöök  otsi kuupäeva

Chedi Luštica laht – Maailma juhtivad hotellid asuvad Trašte lahes, 14 km kaugusel Tivati keskusest. Kaasaegses stiilis tubadest ja sviitidest avaneb vaade mägedele või merele. Tasuta WiFi-ühendus on saadaval kogu majutusasutuses.
Luksushotellis on konditsioneeriga toad, lameekraaniga satelliitteleviisor, veekeetja ja kirjutuslaud.
Foto selle majutusasutuse galeriist
CARINE HOTEL DELFIN (ex. IBEROSTAR BIJEL    5*

kõik hinnas , otsi kuupäeva

Kohapeal on erarand ja sisebassein. Hotell Delfin asub Bijelas, 12 km kaugusel Herceg Novist. Külalised saavad lõõgastuda tervisekeskuses või nautida restoranis eineid. Kogu majutusasutuses on tasuta WiFi-ühendus ja kohapeal on tasuta eraparkla.
Kõikides tubades on konditsioneer, lameekraaniga televiisor ja satelliittelevisioon. Kõikides tubades on privaatne dušikabiiniga vannituba. Lisamugavusena on olemas hommikumantlid, sussid ja tasuta tualetitarbed.
Foto selle majutusasutuse galeriist
HOTEL PERLA  4*

Hommiku ja õhtusöök  otsi kuupäeva

Hotel Perla asub Herceg Novi erarannas ja on vaatega Boka Kotori lahele. Hotelli elegantselt sisustatud tubadel ja apartementidel on rõdu ning mere- või aiavaade. Kogu hoones levib tasuta Wi-Fi-ühendus.
Peale lühikest jalutuskäiku mööda 7-kilomeetrist Setaliste 5 Danica promenaadi jõuab Herceg Novi keskusesse. Lähedal asuv barokkstiilis Savina klooster on huvitav ajalooline koht.
Foto selle majutusasutuse galeriist
Splendid Conference & SPA Resort// Becici

Hommikusöök otsi kuupäeva
Luksuslik viietärnihotell Splendid Conference & Spa Resort asub pika liivaranna ääres Bečići südames, vaid 2 km kaugusel Budva vanalinnast. Külastajate käsutuses on luksuslik spaa, kus on soojendusega sisebasseinid, saunad, mullivannid ja Swarovski kristallidega aurusaunad.Elegantselt sisustatud tubades ja sviitides on konditsioneer, LCD-televiisor ja satelliittelevisioon. Privaatselt rõdult avaneb vaade Aadria merele ja Bečići lahele. Mugavas vannitoas on hommikumantel, tualetitarbed ja föön.Kohapeal on à la carte-restoran, kus pakutakse värskest toorainest valmistatud tipptasemel Montenegro ja rahvusvahelisi roogasid. Saadaval on lai valik kohalikke ja maailmakuulsaid veine.
The best luxury hotels in Montenegro 
 

Hotel Lusso Mare 4*, Becici

Hommikusöök, otsi kuupäeva

 

Home - Hotel Lusso Mare
Rivijera  4*, Petrovac

Hommikusöök, otsi kuupäeva

Mändide ja pärnadega ümbritsetud Rivijera asub Petrovaci väikelinnas, Montenegro Aadria ranniku keskmes. WiFi-ühendus on tasuta.
Igas toas on konditsioneer, lameekraaniga televiisor ja minibaar. Tubadel on rõdu. Privaatses vannitoas on vann või dušš.Hotell Rivijera lähiümbruses asuvad 3 randa.Kohe hotelli ees on 8400 m² suurune park, kus on bassein, mullivann, laste mänguväljak ja hoone, kus saab osaleda erinevates tegevusprogrammides.
Slovenska Plaza 4*, Budva

Hommikusöök, otsi kuupäeva


Mändide ja pärnadega ümbritsetud Rivijera asub Petrovaci väikelinnas, Montenegro Aadria ranniku keskmes. WiFi-ühendus on tasuta.
Igas toas on konditsioneer, lameekraaniga televiisor ja minibaar. Tubadel on rõdu. Privaatses vannitoas on vann või dušš.Hotell Rivijera lähiümbruses asuvad 3 randa.Kohe hotelli ees on 8400 m² suurune park, kus on bassein, mullivann, laste mänguväljak ja hoone, kus saab osaleda erinevates tegevusprogrammides.

Hotel Slovenska plaza - Budva - Smještaj Crna Gora | Apartmani i Hoteli ...
Vile Oliva  4*, Petrovac

kõik hinnas, otsi kuupäeva
Hotell Vile Oliva asub vaid 80 meetri kaugusel rannast kaunis Petrovaci vanalinnas.
Hotelli infrastruktuuri kuulub kaasaegne SPA-keskus koos suure sisebasseini ja mullivanniga, sauna- ja massaažiruumid, 4 välibasseini – 3 täiskasvanule ja 1 lastele, neli baari, konverentsiruum, lasteklubi, mänguväljak, kahekorruseline parkla, butiik.
Hotel Hotel Vile Oliva, Petrovac - Czarnogóra, opinie | Travelplanet.pl
LAZURE RESIDENTIAL BUILDING 5*

 kõik hinnas, otsi kuupäeva


Elegantne hotell Melina linnas, mis asub 18. sajandi ajaloolises hoones.  Hotellist avanevad suurepärased vaated jahisadamale ja Kotori lahele.
Mere esimene rida, erarand, peene köögiga restoranid.  Soovitatav on hubane kõrgetasemeline puhkus kogu perele.

Hotel Ponta Nova 4*, Becici 

05.07  Hommikusöök, otsi kuupäeva


Hotell asub Rafailovići rannikul, Vahemere ühe kaunima ranna kõrval.
Hotell kuulub perekonda, mis on aastakümneid tuntud selle poolest,
et pakub oma külalistele privaatset, meeldivat ja hubast õhkkonda, kus külalised tunnevad end koduselt.

HOTEL PONTA NOVA, BUDVA
Iberostar Slavija 5*, Budva

hommiku ja ühtusöök, otsi kuupäeva


2020. aastal avatud luksushotell asub ajaloolise Budva linna keskuses. Hotellis on spaakeskus ja katusel asuv infinity-bassein ja baar, kust avanevad kaunid panoraamvaated. Toad on kõigi mugavustega, ületades ka kõige nõudlikumate külastajate ootusi.

California Adults Only (+12) 5*, Sveti Stefan

hommikusöök, otsi kuupäeva
Hotell ainult täiskasvanutele (12+).
Hotell asub Montenegro maalilisel Vahemere rannikul, Sveti Stefani kuurordis. See on ainulaadne väike luksuslik 5* hotell ranna ääres. Hotell asub Montenegro imeliste mägede ja põlise Vahemere ranna vahel, kust avaneb vaade Sveti Stefani poolsaarele.
Результаты поиска изображений по запросу "california sveti stefan tivat"
The Chedi Lustica Bay 5*, Tivat

hommikusöök, otsi kuupäevaHotell asub sillerdava Aadria mere ja lummate mägede vahel otse sadama ääres. Hotellis on kokku 111 elegantset ja valgusküllast numbrituba, 2 restorani, 2 baari, kõrgtehnoloogiline konverentsi- ja ärikeskus, sisebasseiniga spaa, privaatrand ning soojendusega infinity-välibassein.

ROHKEM PAKKUMISI SIIN

 

В стоимость пакета входит:

–  Перелет Таллинн-Тиват- Таллинн
– Проживание в выбранном отеле
–  Трансфер  аэропорт-отель-аэропорт
– Представительские услуги в пункте назначения
– Багаж

За дополнительную плату:
– Страхование путешествий
– Экскурсионные программы
— Виза (при необходимости)

⏰Не ждите больше, бронируйте сейчас 🔽🔽🔽
☎️ +372 54545457 (EST), +372 5886 1414 (RU), +372 53401825 (RU)
✉️paring@uniontravel.ee
➡ Спросите в union@uniontravel.ee рассрочки Liisi

Туроператор 1, 3

14.02.2023