MUINASJUTULINE MONTENEGRO 2023! 🏨

Kui soovid avastada Balkanimaade peidetud pärli, siis võta suund Montenegrole. See maa pakub vaateid lummavalt ilusatele mägedele, Aadria mere rannale, pikka ja rikast ajalugu ning kultuuri ja hubaseid linnu. Reis Montenegrosse on suurepärane puhkusevalik neile, kes soovivad veeta natuke aega hingekosutavas ümbruskonnas mägede ja kaasaegsete kuurortidega taevasinise mere rannal. Montenegro on väljumas ümbritsevate riikide varjust ja pakub atraktiivseid hindu, suurepärast meretoitu ning hulgaliselt merd, päikest ja loodust. Kui reisid Montenegros ringi, avaneb Sulle värav Balkanimaade lummavasse maailma.

Tiivat, väljalend Tallinnast 03.05-20.09.2022.

 

Hommikusöök, hind al. 878 eurРезультаты поиска изображений по запросу "ALEKSANDAR BUDVANSKA RIVIJERA" Aleksandar Budvanska Rivijera// Budva

2Hotell Aleksandar asub ideaalselt, mitte kaugel rannast, kuid kaugel ümbritsevast saginast. Hotell Aleksandar on pereklubi hotell, mis on Budva külalisi vastu võtnud alates 1989. aastast. Hotelli vara koosneb 4 eraldi villast, mis on nime saanud lillede järgi: Lavender, Hortensia, Pinea ja Tilia.

Hommikusöök, hind al. 878 eurHome - Hotel Lusso Mare Hotel Lusso Mare 4*, Becici

Luksushotell Bechichi, 300 m kaugusel Aadria mere ühest kaunimast rannast, Bechichi rannast. Selle disaini põhijooned on elegants, keerukus ja mugavus. Hotell pakub kvaliteetseid teenuseid ja erinevaid teenuseid.

Hommikusöök, hind al. 820 eur
Rivijera Sunny Resort by Valamar 2* | Makarska | Srednji Jadran | Best ...
Rivijera  4*, Petrovac

Asub mäe nõlval, kust avanevad kaunid vaated. Toad on helged ja ruumikad, rõdud merevaatega. Hotelli katusel on välibassein ja päikeseterrass.

Hommikusöök, hind al. 870 eur
Hotel Slovenska plaza - Budva - Smještaj Crna Gora | Apartmani i Hoteli ...
Slovenska Plaza 4*, Budva

Hotell asub väga autentses asukohas ja on üks vanimaid ja populaarsemaid hotelle Budvas. Seda iseloomustab romantiline välimus: kaldus katused, sümmeetriline disain, avatud rõdud ja terrassid, mida külalised väga meeldivad.

kõik hinnas, hind al. 930  eur
Hotel Hotel Vile Oliva, Petrovac - Czarnogóra, opinie | Travelplanet.pl
Vile Oliva  4*, Petrovac

Hotell Vile Oliva asub vaid 80 meetri kaugusel rannast kaunis Petrovaci vanalinnas.
Hotelli infrastruktuuri kuulub kaasaegne SPA-keskus koos suure sisebasseini ja mullivanniga, sauna- ja massaažiruumid, 4 välibasseini – 3 täiskasvanule ja 1 lastele, neli baari, konverentsiruum, lasteklubi, mänguväljak, kahekorruseline parkla, butiik.

Hommikusöök, hind al. 1005 eur Astoria 4*, Tivat

Väike hotell Tivati keskuses, mis paikneb Kotori lahe kaldal asuva peapromenaadi ääres. Hotellis on restoran koos promenaadiäärse terrassiga. Toad on kõikide mugavustega – TV, minibaar, konditsioneer, tasuta WIFi, hommikumantlid ja sussid.

Hommikusöök, hind al. 940 eurHOTEL PONTA NOVA, BUDVA Hotel Ponta Nova 4*, Becici 

Hotell asub Rafailovići rannikul, Vahemere ühe kaunima ranna kõrval.
Hotell kuulub perekonda, mis on aastakümneid tuntud selle poolest, et pakub oma külalistele privaatset, meeldivat ja hubast õhkkonda, kus külalised tunnevad end koduselt.

hommikusöök, hind al. 1275 eur
hommiku ja ühtusöök, hind al. 1425 eur
Iberostar Slavija 5*, Budva

2020. aastal avatud luksushotell asub ajaloolise Budva linna keskuses. Hotellis on spaakeskus ja katusel asuv infinity-bassein ja baar, kust avanevad kaunid panoraamvaated. Toad on kõigi mugavustega, ületades ka kõige nõudlikumate külastajate ootusi.
hommikusöök, hind al. 995 eur
Результаты поиска изображений по запросу "california sveti stefan tivat"
Calofornia Adults Only (+12) 5*, Sveti Stefan

Hotell ainult täiskasvanutele (12+).
Hotell asub Montenegro maalilisel Vahemere rannikul, Sveti Stefani kuurordis. See on ainulaadne väike luksuslik 5* hotell ranna ääres. Hotell asub Montenegro imeliste mägede ja põlise Vahemere ranna vahel, kust avaneb vaade Sveti Stefani poolsaarele.

hommikusöök, hind al. 1485 eur
hommiku ja ühtusöök, hind al. 1925 eur
The Chedi Lustica Bay 5*, Tivat

Hotell asub sillerdava Aadria mere ja lummate mägede vahel otse sadama ääres. Hotellis on kokku 111 elegantset ja valgusküllast numbrituba, 2 restorani, 2 baari, kõrgtehnoloogiline konverentsi- ja ärikeskus, sisebasseiniga spaa, privaatrand ning soojendusega infinity-välibassein.

Küsi Union Traveli parimate konsultantide käest lisa. Kes ees, see mees!

Reisipaketi hinna sisse kuulub:
-Lend valitud sihtkohta ja tagasi
-Lennupagas (registreeritud ja käsipagas)
-Transfeer lennujaamast hotelli ja hotellist lennujaama
-Ööbimine valitud hotellis. Toitlustamine vastavalt valitud paketile
-Eesti ja/või vene/inglise keelt kõnelevate esindajate teenused

Lisatasu eest:
-Reisikindlustus
-Lisaekskursioonid
-Viisa (vajadusel)

⏰Ära enam oota, broneeri kohe 🔽🔽🔽
☎️+372 510 5433 (est), +372 5886 1414 (ru)
✉️paring@uniontravel.ee
💸Liisi järelmaksu kohta küsi union@uniontravel.ee

Reisikorraldaja 3

20.03.2023